Trottsa tröttheten från Finest Award..

Torsdagen befann jag mig lite i dvala hela dagen kan man säga, min klass gick inge vidare men de hade förståelse… mina fina elever 🙂

Kvällen spenderades på Björlings Massageakademi, Jag trotsa min trötthet vilket jag INTE ångra när jag väl var där 🙂 Vi möttes av fantastisk personal som verkligen tog hand om oss. Det bjöds på gottigheter 🙂

O7WnLyKZE7XBJJnX3oeg397aydV2C03rssIaY6NIeS-5uCOGjhDHMsjiay0yOhzmwmTEeRFUWqtoDlxAdPSX8fNKWKgKqdaJ6vsEra02WR-2BB2k4OH5CA0k1eHy5ZGBLZLqF5mrj-rProtnSLbpik9BepVACgGR_ZHhzlv1R-bfgdT53Iz_aM8z9-5d2Q4OBurijNwf9JzOrOxdiygkI0M2drtw9jLis

På plats fick man testa massor med roliga behandlingar om man ville, bland annat få fina naglar, kopping, akupunktur i ansiktet som verkar uppstramande, erbjudanden om fillers och botox samt information om kosmetisk tatuering. Men in på hemsidan för det finns massor med mera man kan göra här, den hittar ni HÄR

Jag tog en skön handmassage med Me Anima oli 🙂

Jag är ju bra sugen på att göra mina ögonbryn igen, gjorde ju dom för 2,5 år sen och de har mattats av… blir nog ett samtal till henne i veckan 🙂

På plats fanns massa härliga människor, Maggie som jag fått inbjudan av, Tilde Fröling som anordnade allt, Carin da Silva, Daniel Paris, Zübeyde Simsek, min kollega på EM Event Emma och gladiatorn Phoenix.

Vi fick självklart med oss en goodiebag hem, 2 prov oljor och sen en body oil och en tatueringsolja. Tatueringsoljan är läkande så man behöver absolut inte ha en tatuering för att använda den, utan har du sår eller narig efter en förkylning under näsan så ska denna göra underverk 🙂

AqaODg6nXO_Es5L_kgwJ81Wz_P0LRsNNQcnQaa9EVYcCDJK-9mbI_xYlvPS94zqyi9PgNlzKGzA1vRt8422U4XThi1BfDs5UEzQzEqpqrimk0gsdnBvKX6nDLCyvzxHmiY5W09Ch42m3hvIEFn9uNlyg1AnCayOuvSyNkDL2I-9y2fgBF0HMe_x2hT-yN6IA6ber_xK98xypItUM1SfrqfpZuaAHKyDeQ

Tack Maggie och Tilde samt Björlings massageakademi för att jag fick komma 🙂

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *