Gala klänning :)

I går kom min klänning som jag ska ha på FINEST AWARD den 25 mars. Den är GRÖN, den är GLITTRIG och den är GALA… GGG!

Jag var bra orolig då jag beställt en storlek 34… jag är oftast en 36a, men när det gäller vissa websidor och storlekar så vet man aldrig. Saken var att den bara fanns i storlek 34, så chansa 😉 Jag har ju varit galet strikt på min kost nu i två veckor.. inget socker och ätit på fasta tider! Den var lite tajt, men över bröstet 🙂 hahahaha…

Sminkning är bokat, frissan är bokad.. bara en spraytan så jag redo att gå röda mattan igen 🙂 Förr året var magisk!

Vill inte visa klänningen nu, vill inte visa den innan galan men lovar att ni ska få se den 😆

 

1977374_10152314134192437_1785585876_n

 

GLÖM INTE RÖSTA HÄR  Skrålla ner till kategorin ÅRETS TOPPBLOGGARE (nästan längst ner) och klicka på oss, tack 🙂

 

Ha en fab torsdag 🙂

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *