Cirkeln!

I kväll mötte jag upp Emma, Atousa, Per-Robin, Dennis, Peter, Joakim och Johanna…. Vi hade biljetter till bion Cirkeln! En svensk film som är en Svensk fantasy film som är den första romanen i Engelsforstrilogin. Handlingen är om ett gäng ungdomar som har magiska krafter och hur de måste samarbeta för att rädda världen.

Den var bättre än jag förväntat, det fanns ett budskap som var fint även om det handlar ganska mycket om mobbing 🙁 Jag blir så illa berörd när jag ser människor som mår dåligt så jag blev tagen. Den är 2 tim och 24 min men den kändes kortare.

Gänget inne i bion 🙂

11039365_10153090595836070_1850612344_n

Jag blev väldigt förvånad när jag i slutet när texten rullade såg att gamla ABBA Benny Andersson är med producent, as coolt ju 🙂 Han har man inte hört av på ett tag….

Lite bilder från filmen 🙂

small_Cirkeln_058_DSC8576 small_Cirkeln_106_DS11670

Ser fram emot en fortsättning då det känns som det kommer komma 🙂 Så har ni inga planer i helgen? Ta med mamma, dottern, bästa kompisen eller farmor och boka denna film!!

 

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *