Inte den vassaste kniven i köket!

Ibland lagar jag god mat och ibland inte alls mat, det ligger inte i mitt intresse att laga mat och jag är absolut inte kräsen på vad jag äter. 

Häromdan blev jag sugen på korvsttoganoff och googlade upp ett recept som jag kände var enkelt: 

Korv, lök, tomatpuré och kryddor, matgrädde.

Svin enkelt, förutom att jag glömde steka korven så det fick stekas i efterhand, i samma stekpanna som lök o tomat fanns i. Resultatet blev att det andra blev lite bränt o korven inte stekt.Det gick att äta ändå, typ. Men jag är bra på massa andra saker! Och uppskattar god mat och skön miljö. Miss Woon lunch klirrad idag, efter besöket på Finest kontoret :)Summan av kardemumman är att det blir väl vad man gör det till 🙂 

Kanske dax att testa en matkasse snart? Tips på någon bra? Finns så många…vilken ska jag ha?

Yaz

2 svar på ”Inte den vassaste kniven i köket!”

  1. Vi kör Matkomfort enkelt eftersom att dom tillagar alla grunder och såser i sina egna kök utan tillsatser och andra onödig saker så det enda men behöver göra är att tillaga kött/kyckling/fisk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *