Dress for success ;)

I år har jag varit ute i god tid, jag har redan beställt en klänning till FINEST AWARD 🙂 Förra året så stressa jag på mig en klänning, fixa knappt håret eller sminket och svepte en flarra skumpa innan…. vi trodde på riktigt att vi inte hade en chans…. men vi vann då kategorin Årets medlemsblogg. I år är vi nominerade till Årets Toppbloggare, fast vi inte ens varit det ett år 😀

I år ska jag njuta mera av galan som är fantastisk i sig, jag ångrar lite att vi inte gjorde de förra året. Allt gick så snabbt, vi gick upp på scen, tackade såklart men minns inte ett dugg vad vi sa…

Årets tema är GRÖNT! Inte min färg på länga vägar men OM klänningen jag beställt passar så kommer jag var het på röda mattan 😉

gron-blomma-i-skinande-gront_74228

Vill inte visa bild på klänningen än så håll till godo med denna fina gröna bild 🙂

Glöm inte rösta, HÄR, skrålla ner till kategorin ÅRETS TOPPBLOGGARE och tryck på vår lilla knapp, gärna varje dag 🙂

 

Kram

M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *