Morgonstund har guld i mun..

Asså vilket sjukt uttryck ”morgonstund har guld i mun” hahaha, to be honest… De är fan inte guld i min mun på morgonen, Hahahaha!

Älskar att kunna sitta i soffan i lugn och ro och dricka kaffet på morgonen, en av fördelarna med att jag jobbar som jag gör… Inga 06:00 mornar 😉 skönt tänker ni, eller tom lyxigt? Ja visst… MEN!! Då jobbar jag varje söndag eftermiddag och måndagskvällar ända till 21:30… Men de passar mig utmärkt 🙂

IMG_8733.JPG

I går kväll efter ännu en klass med Josh så åkte jag till Yasmina, köpte mat och sen jobbade vi. Ruben kom förbi och jag tror detta kan bli riiiiktigt bra 🙂 Tror vi kommer avslöja vad redan i veckan eller till helgen! STAY TUNED!

Strax ska jag iväg och köra klass och i kväll ska jag hem till Yaz igen, inge jobb i kväll utan myyyyysa <3 Mat och vin! Tror kanske liiiiite jobb prat oxå 😉

Önskar er en fin lördag!
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *