Fula fötter?! Pedikyr, o.p.i lack och olja!

Tjenixen! Någon mer än mig som hatar ovårdade fötter? Det är så bläää med fötter, mina fötter är ganska fula också, misshandlade med klackskor och så en bruten tå som aldrig blir normal igen. Men jag älskar att ta hand om mina fossingar, smörja in dom, måla naglarna och går helst barfota och hemma är jag alltid barfota. Men att fila och slipa är ap trist. Tur att det finns fotvård att köpa 🙂

Nu är dom ny pedikyrerade och målade med o.p.i vit lack 🙂

IMG_7263.JPGJätte nöjd och skönt var det. Sen köpte jag en underbar olja från Carita som doftar godis, den ger en baby-len finish. Så nu i torra o kalla tider blir det bra med extra fukt på fötter, hår, händer och så lite på ansiktet.

IMG_7259.JPG

Kram på er!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *