Svarte Orm!

Jag kan inte med ord beskriva min träningsvärk efter gårdagen 🙂 rygg, rumpa, lår, biceps, triceps, hela axlarna och mage värker… Hahaha! Men jag älskart!

Blir lite nervös över klassen i morgon med Josh igen, längtar men hur kommer de gå? :/

I går kväll var jag på publikrep av Svarte Orm på Intiman. Martina bjöd med mig och jag är tacksam för de… Jag älskar musikaler, just för att det är sång och dans men detta var en teater. Jag hade inte så höga förväntningar faktiskt men den var bra 🙂 endast 7 personer totalt i hela föreställningen. Kim Sulocki var bäst, skratta så tårarna spruta i bland!

David Batra som jag för övrigt har svårt för har huvudrollen och de gör han bra, Mikael Tornving är oxå en av skådespelarna 🙂

IMG_8721.PNG

IMG_8720.JPG

Nästa vecka ska jag på En man som heter Oves publikrep med en fin person 🙂 Så glad att jag fick följa med då den är utsåld redan.

Idag har jag bara haft en klass sen haft en Marie dag 🙂 har satt upp nya mål med företaget, pole dancen, bloggen samt mitt nya projekt.
I morgon bloggmöte med Yasmina och vår nya potentiella samarbetspartner. Tror nog ett och annat glas vin slinker ner oxå 😉

Glöm inte nominera oss i finest Award, varje dag kan man nominera 🙂

Natti,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *