Inget kan stoppa mig :)

I somras när jag var i New York och tog klasser i Pole Dance så träffade jag en instruktör som heter Josh Taylor. En ganska okänd (än så länge, men tror han kommer vara en av de bästa i världen inom ett år) kille som hoppade in på vissa klasser och var vikarie.

Jag gillade honom, han var ”hård” på rätt sätt och väldigt duktig! Gissa vad??? HAN ÄR I SVERIGE! och idag ska jag och Jenny ta klass för honom i vår studion 🙂 HUR GLAD KAN MAN BLI?? I nästan 2 tim kommer han undervisa oss i vår studio i flow och koreografi. De bästa av allt att han är i Sverige i nästan 3 veckor så hoppas på att få in en till klass med honom nästa vecka i trix 🙂

Jag har sedan helgen varit lite ”konstig” i min kropp, jag trodde jag var väldigt bakis i söndags som jag berättat om men börjar misstänka att jag kanske var magsjuk. Min kropp har varit svag och jag har haft det jobbigt att ”återhämta” mig… det brukar jag inte bli när jag fått i mig lite för mycket 😉 hahahaha…. MEN, INGET KAN STOPPA MIG!! Nu ska jag ladda med mat inför klassen som jag ser så fram emot. Lyx att få ta klass för världens bästa instruktörer… tänk er själv om ni älskade fotboll och typ Zlatan skulle ge er en privatmatch? Tyyyyyyp samma 😉

JOSH-TAYLOR Josh-Taylor1

I kväll ska jag på Intiman, det är publikrep av SVARTE ORM som har premiär i morgon tror jag 🙂 Jag har lyxen att fått biljett..

Önskar er en fin dag, min kommer bli den bästa <3

 

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *