Kung på natten..

…. Kung på dan 🙂 ojojoj! Vilken kväll, tack Yaz och Cici för en galen kväll… Och presenterna!

Massa mat hade jag lagat och gott vin drack vi, senare åkte vi in mot city och började på Escalier, riktigt trevligt ställe måste jag säga 🙂 Sedan drog jag och Cici vidare till Berns där vi bara hann vara en halvtimme innan de stängde 🙂

Nu sitter jag med skämskudden i soffan och skrattar för mig själv 🙂 Jag är inte klok när jag får lite för mycket i mig…. Aja, jag bjuder på de!

Idag var det INTE lika kul 🙁 Körde ju klass i går, åt ingen lunch och med mitt nya träningsschema så är man inte lika tålig längre… Hängde på toan hela förmiddagen, hände typ senast när jag var 20 typ, hahaha!!! Jag hade ju en klass även i dag, vilket kändes kaos i morse…. Men kung på natten, kung på dan 😉 Jag är lojal mot mitt jobb, anser jag att jag kan gå ut och festa dagen innan får man tusan i mig även klara av att gå till jobbet! Så klassen har jag haft, gick jätte bra 🙂

I morgon är det dax för lite Cellox20 igen. Nu har det gått 9 veckor sen sist så ska bli skönt att göra min 3dje på hela ben och 7e under armarna. Här kommer lite bilder (ber om ursäkt om ni tycker det är äckligt)

Här är mina ben (inte rakat på två veckor), hoppas ni ser skillnaden, så svårt att ta bild 🙂

IMG_8706.JPG

Och här är under mina armar (inte rakat på två veckor)

IMG_8707.JPG

Jag har ju tidigare åkt till Kista till Victus huvudkontor och gjort behandlingarna men i morgon ska jag till Gunilla på bänkens hudvård i Hornstull! Precis över bron från mig så passar perfekt!

Bänkens hudvård drivs och ägs av Gunilla, en jätte mysig liten salong som har ett brett utbud av behandlingar.

Läs om vad allt Cellox20 gör HÄR.

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *