Nu är jag blondare och mycket roligare :D

Yeah det var ett tag sen jag besökte frissan men att klippa o slinga sig hos Salong Hair Fair på Drottninggatan 114 är en investering! Evins talang gör att jag går med samma frisyr utan att det ser slitet eller utväxt ut i månader! Om man inte vill eller kan lägga cash på håret ofta. Hur bra som helst 🙂

IMG_7107.JPGNu blev det ljust, ljusare, blondare och kortare. Sååååå skönt! Känner mig som en ny person! Tänk så mkt klipp o sling kan göra, ge så mycket energi!

Jag försökte ta en rättvis bild men tror dagsljuset hade varit bättre. Men ni ser, mycket blondare, åt guld hållet, kortare och glansigare

IMG_7106-0.JPG

IMG_7105-3.JPGJisses vad trött jag ser ut att vara katastrofbild den sista!!! Aja men tar bättre sen, tusen selfies lixåm.

Tusen tack Evu!

Jag har haft en galen dag idag på gott o ont. Mitt privatliv är lite kaos och jag önskar en person väldigt mycket kärlek o välmående <3

Det är ju mörka tider nu så man ska (jag ska) fokusera på det ljusa och trevliga glimtarna i vardagen och livet…

Känns skönt med helg, den är smockad med grejer som vanligt och middagar och bus 🙂 som sagt, jag har ont i hjärtat av knas men ser framemot att umgås med mina kära! Och nu är jag ju sååååå mycket roligare i mitt guldiga blondare hår! Tjohooooo!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *