Built on self success!

I går kväll pratade jag med några kompisar som varit lediga ända tills i dag, de hade ÅNGEST DELUXE!! Jag fattar de, jag minns själv när jag var anställd och söndag kvällarna var…. inte alltid kul! De har inte med att göra att man inte trivs på sitt jobb, utan att man känner glädje när man är ledig och har tid att umgås med sina nära och kära <3

Jag har ju inte varit anställd på 10 mån, SHIIIIT vad tiden går…. Jag är ju min egna chef 🙂 Detta är något jag trivs med men då får man jobba på lite konstiga tider 😉 I går kväll satt jag med datorn i knät sent på kvällen, jag skickade jobb mejl, både samarbetsmejl, bloggjobb och prata med en ny potentiell kund. Detta för att jag ville göra roliga saker i dag på dagen… fördelen med att vara egen, jag väljer min egna tid 😉

Nu på morgonen har jag pratat och mejlat med vår ena uppdragsgivare, jag har mejlat om ännu mera bloggjobb, sååååå kul!

Men strax ska jag iväg till gymmet, ska möta Jenny och köra lite. Sen hem och äta lunch innan jag ska till Stureplanskliniken för en härlig ansiktsbehandling jag har presentkort på 🙂 Mer om de sen!

Sen till studion och träna själv innan jag ska ha klass… Min dag är aldrig den andre lik och jag älskart!

d0355b1fa8f864786ca6be0320c42d8d

Ser fram emot denna vecka, mycket roligt som händer… har massa klasser, en tjejmiddag hos mig med fina tjejer och en hel del annat 😉

 

//Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *