Grym produkt!

Jag är inte rädd för fett, jag är rädd för socker… jag är en sucker för allt som är sött men vet att jag inte borde! Det är som ett jäkla jobbigt beroende. Jag har dock blivit mycket bättre och väljer lite bättre och med omsorg-  ”Är jag verkligen sugen på detta?”, ”kommer detta stilla mitt begär?”, ja ni fattar…

Därför blir jag så glad när jag hittar produkter jag gillar som kan ersätta det 🙂 Jag har tidigare skrivit om Stevia Kex bar som jag ÄLSKAR!!! De finns massor av smaker men mina favvo är Apelsin/Choklad eller den med bara choklad, den smaker i stort sett som vanlig kexchoklad… hur som… de som har dessa produkter har ju en massa annat oxå, bland annat Stevia droppar 🙂 Jag har testat vanilj tidigare och nu testade jag hallon.

-1

Dessa droppar kan du ha på flera olika sätt men här kommer mina tips hur jag har använt dem 🙂

1. 8 droppar i ett stort glas vatten så får du som smaksatt vatten.

2. I min kvarg, i stället för hallonkvarg som finns med massor med tillsatt socker så använde jag dessa i stället. Super gott till min bananpankaka på morgonen eller att bara tillsätta bär och nötter.

3. I morse testa jag den i min smoothie, en riktig höjdare kan jag säga

Många har åsikter om Stevia, vilket jag förstår i början när man inte vet bättre. Men Stevia är ett frö, naturligt från växtriket… jämför de med exempelvis aspartam som är kemiskt framställt….

Förutom dessa härliga droppar, mina favvo kexbar så har de en massa annat… kolla in deras hemsida som du hittar HÄR. 

Just nu har de massa kampanjer med rabatter, jag ska definitivt in och beställa kexbar, deras nyttiga pasta och kanske en till smak på droppar 🙂 Du kommer inte ångra dig!

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *