Arbetsmyra, flitig som ett bi?

Just nu är jag inne i ett stim! Jag får så sjukt mycket gjort, och de på förmiddagarna 🙂 I dag har jag lyckats göra 2 fys pass, ett på 45 min och ett på 30 min…. samt hittat en låt till en koreografi jag ska börja på i morgon när jag är i studion!

Jag har även googlat runt lite och gjort lite konkurrensanalyser, 2015 är ett spännande år för mig. Jag har ett jätte projekt på gång som jag dör efter att få berätta men jag får snällt knipa 🙂 Men än så länge är domäner tagna, weeeiiiii…. och ni kan ju försöka söka på vilka jag äger men ni kommer inte lyckas… de står nämligen inte i mitt namn 🙂 *fniss*

Så snart jag kan ska jag berätta, det jag dock vet är att det kommer ta massor av min tid!

Ni kan kalla mig Arbetsmyra eller Flitig som ett bi 😉

flitig_187107387 myra_206464267

Jag har även lyckats med ett träningspass per dag både fredag, lördag och söndag och i dag ska jag klämma två 🙂 Ska testa Sats nya 21 minuters, det ska vara 7 min uppvärmning, 7 min styrka och 7 min cardio…. återkommer med mitt betyg. Sen direkt efter ska jag ta ett Zumbapass 🙂

Denna vecka har jag 5 klasser bokade på Sats, 2 klasser jag ska instruera i studion, 3 st 2 timmars tillfällen då jag ska planera och träna själv i studion samt ett extra Dance Pole pass i morgon. Dans Pole är en ny klass vi har i studion som bästa Jenny ska instruera, det är fokus på dans… kommer bli så kul att gå!

//Marie

 

 

 

 

3 svar på ”Arbetsmyra, flitig som ett bi?”

 1. Hej Marie,

  Nu har jag försökt att leta i er fina blogg men det går inte att söka i arkiv efter gamla inlägg. Jag söker nämligen ditt goda recept på havrebollar, om du har tid, kan du inte snälla lägga ut det då?

  Tack snälla.

  xx

  1. Hej Lindha!
   Men självklart kan jag de 🙂 Vilka menar du? jag har lagt upp flera olika.
   Antar att de är de ljusa med vispat smör eller rawfood bollarna?

   Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *