Äntligen…

Jag börjar äntligen känna mig liiiite bättre, i natt trodde jag att jag skulle hosta sönder mina lungor men nu är jag på bättring känner jag… Har tagit 2 av 3 tabletter så tror att de är de som börjar hjälpa. Asså dom är så bra…. Måste köpa hem dom nästa gång jag är i Spanien!

Min räddning denna julvecka har varit Matt Bomer, OMG… he is a hottie…. har plöjt White Collar, en serie jag velat se men inte har tagit tag i. Glad för de nu kan jag säga för jag har haft något att göra när jag spenderat hela veckan på soffan 🙁

matt_bomer_85

Tyvärr inga roliga bilder men än denna heting… 😉 Har nog aldrig känt mig så blek, tråkig och ful som just nu när jag varit sjuk! Ser fram emot morgondagen, ska ha klass (jag vet, men jag måste) sen ska jag möta upp härliga människor på kvällen, en ganska blandad kompott som inte träffat varandra för att se musikalen EVITA!

Ha en fin fredag, nu ska jag plöja flera avsnitt…

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *