Wazaaap är det julafton eller?

Jag undrar fortfarande varför julen ska ”firas” om man inte gör det av religiösa grunder. Kul med lediga dagar så man hinner ikapp med familjen och kan slappa lite. Men det är sån jävla hets över julklappar o julmat och även om jag inte stressar denna jul så påverkas jag av att andra gör det runt mig. Älskar verkligen att bo vid Drottninggatan men inte under hela december. Skönt att vara i Sälen nu 🙂

Tänker på alla barnen som kommer till skola o dagis efter ledigheter och ska jämföras med vad alla andra fått i julklapp och hur många köttbullar det ätit, när många inte firar eller får paket, eller ens julmat pga ekonomi eller principer från religiösa familjer. Jag ska inte vara butter och jag ska verkligen njuta av att jag får fira jul med familjen, påminner mig själv lite om hur bra vi har det. Nu ska jag smsa och höra av mig till folk jag bryr mig mkt om 🙂

Ta hand om er och hoppas julen känns viktig för djupare skäl än paket o mat.

God Jul!
Yaz

IMG_6513.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *