Mina fina läppar med Elevesse :)

Tjenixen på er!

Mina läppar mår bra, det är jag jätte glad över 🙂 svullnaden har lagt sig och det enda jag har kvar nu är lite blåmärken. Overall är jag jätte jätte nöjd nu o det blev ”lagom” perfekta läppar! Puss puss läppar!

Här kommer lite info och råd:

– Körde totalt 0.6ml Elevesse filler, både under & överläpp.

IMG_6459.JPG
– Jag fick proffs som utförde behandlingen med över 20 års erfarenhet, läs mer på deras hemsida och kolla deras erbjudande som är GRYMT! Ska dit för uppfyllnad sen när det är dags. Kolla deras erbjudande! Läs:

IMG_6458.JPG
– Innan behandlingen fick jag bedövningssalva som man inte ska förvänta sig på alla ställen, men här var det ingen snack om saken, satt med detta i 10 min:

IMG_6409.JPGEfter 25-35 min var allt klart!
– Denna bild tog jag 10 minuter efter jag vart klar, riktiga ankläppar och jätte svullet, put put put läppar. Fick även kortison innan jag gick:

IMG_6411.JPG
– Efter 12-20 timmar blev det blått men gjorde inte ont. Det ser galet ut men är helt normalt och ofarligt! Klart man kan få blåmärken efter massa stick:

IMG_6418.JPG
Nu känns det jätte bra och snygga läppar har jag! Helt perfekta, fylliga, symmetriska och så mjuka 🙂

IMG_6446.JPG
Yeeeeey! Im happy happy!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *