Stureplanslyftet, min önskejulklapp!!!

I går var jag inbjuden av Finest Pr & Event till Atelier Restylan på Norrlandsgatan där Stureplanskliniken skulle hålla en kort presentation om deras nya signaturbehandling- STUREPLANSLYFTET!

Jag hade ingen aning om vad de var så jag såg verkligen fram emot att få information om det… Jag var lite tidig till eventet, Alex stod utanför och de var inte klara så jag gick och mötte upp min bästa, Yaz och hennes kollega Elina.

Det var så fint när man tittade in.

-1

Det bjöds på massa gotti såsom glögg från Blossa, pepparkakor med grönmögelost, saffransbullar i alla dess former, ischoklad, kakor och tomteskum 🙂 Mums!

Även champagne och vin stod fint uppdukat!

-3

Som om inte detta vore nog… när vi sen kom in i rummet där föreläsningen skulle äga rum så stod det uppdukat med massor av olika kanapeér och små efterrätter. Jag smakade såklart alla :p

-10-11

All personal från Stureplanskliniken presenterade sig!

-5

Sen fick vi veta vad stureplanslyftet är och jag ska försöka förklara så gott jag kan, det är ett ansiktslyft fast utan kirurgi. Det man gör att att man analyserar ansiktet. Med åldern kommer massa tråkigheter som rynkor, hängande hud, olika zoner med urhållkningar såsom tinning, kinder osv… Här kan man gå in och fylla ut lite, så det handlar alltså om att man fyller lite överallt i ansiktet fast på ett naturligt sätt. Man förstärker det man en gång haft.

Vi fick även se ett exempel som jag såklart delar med mig, kolla in bilden:

-6

Är det inte helt otroligt vilken skillnad 🙂 Hon ser ju 10 år yngre ut på efterbilden! Nu kanske inte jag är i behovet av just detta, då jag inte är så gammal och har fortfarande ganska bra hud. Däremot kan man göra ett minilyft oxå, detta är när man kanske går in och behandlar 2-3 ställen.

Stureplanslyftet kostar ca 16 000kr och tar ca 45 min, så man kan göra det under en lunch och som ni ser på bilden som är tagen direkt efter så syns inga stick osv..

Minilyftet kostar mellan 4-8 000 kr beroende på vad man behöver göra!

Vi som var på plats hade såklart chans att vinna en sådan här behandling, på måndag får vi veta! Håll tummarna för jag VILL, VILL, VILL vinna…. tänk att få göra sig lite jul och nyårsfin 🙂

Jag älskar ju Restylanes egna hudvårdsserie, sist jag var där fick jag deras ögonserum, handkräm och rengöringskräm… använder de dagligen och de är absolut bäst!

-4

Jag och Yasmina tackar alla för en fin kväll <3

-8

Som vanligt på event brukar man få en goodiebag 😉 Så även denna gång!

-2

Den innehöll massa bra grejer, Restylanes dag och nattkräm, deras fantastiska läppbalsam, en prov, en kräm som skyddar mot malign melanom (har inte helt läst exakt vad de är) Ett presentkort på peeling på stureplanskliniken värde 1700kr, värdecheck på 500 kr på stureplanskliniken och SJÄLVKLART något till er 🙂 Januari ut får ni gratis konsultation om ni säger att ni läst det här i bloggen 🙂 Bra va?

-9

 

Efteråt gick vi hem till Yasmina och tog ett glas vin, pratade, skrattade, skvallrade och myste…. som vanligt!!

 

I dag är det dags för Make up store event, deras pressvisning med vinterkollektion…. såååå kul!

 

Kram

Marie

Ett svar på ”Stureplanslyftet, min önskejulklapp!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *