Myskväll hos Jenny :)

Oj, dagen bara gick 🙂 Efter mina klasser i dag så mötte jag upp Jenny som varit på behandling hos Naprapat Martina, vi köpte med sushi och åkte hem till henne.

Pratade, skvallrade och skrattade mest hela kvällen, Jenny introducera mig för bananchips med chili vilket ska vara nyttigt… Dom var faktiskt skit goda 🙂 och rotfruktschips (men de har jag testa tidigare) och självklart drack vi rödvin…. älskar att hösten är här.. då är rödvin som godast :p

IMG_8207.JPG

 

Då både hon och jag jobbar söndagar, jag i studion och hon på Evita så missade vi Pole SM som var för några helger sen, men nu i veckan la de upp alla bidrag så vi plöjde igenom alla och agerade proffsdomare på vårat egna lilla sätt… Håller för oss själva vad vi tyckte men vi var inte helt engiga med juryn som va iaf.

-2

Mätt, trött och belåten kom jag hem för en liten stund sen, ska sätta mig och jobba lite… ja jag vet… men då kan jag sova till 9:00 i morgon i stället 😉 Allt handlar om prioritering!

Natti natti,

Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *