GoodiebagsEN :)

Vi fick inte bara en utan TVÅ goodiebags med oss hem från eventet med finest och Lenovo. Den ena innehöll en dryck från Celcius, en vattenflaska från Balance, två Nutri nick Carb control. en foot spa och nyckelring 🙂 TUSEN TACK 🙂

-12

Den andra var från Panos Emporio, en shimmy lotion och en Parfym, TUSEN TACK även för denna 🙂 Lyxigt att få massa produkter!

-13

I dag avslöjar de vinnaren av tävlingen, håll tummarna att jag vinner en Lenovo yoga tablet 2….

Ska dansa i dag sen fixa naglar och i kväll ska jag på en Workshop på Finest för att lära mig denna nya blogg lite bättre och sen avslutar vi med en AW med alla bloggare på finest kontoret… gillar denna fredag <3

Ha en fin dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *