Med snygg Malin runt Stockholm!

Hej på er! Kul med en ny blogg med nya utmaningar 🙂

Idag har jag åkt runt med bil med snygg Malin från SVT. Skönaste o sötaste tjejen i teamet, och hon är väldigt bra på att hålla igång oss!

Synd att jag inte kan visa allt jag sett, alltså VILKA JÄVLA HUUUUUS!!!! Lord alltså jag vill flytta typ!

Jag är ju skit rädd att det ska klippa in alla mina ”blondin moments” så jag framstår som en bimbo…usch jag har verkligen bjudit på mig själv dessa dagar på gott o ont och haft jätte roligt! En dag återstår nu, sen blir det vila och häng med familjen 🙂 inte behöva hålla en fasad!!!

Nu är jag trött som en trasa. Kommer släcka lampan och dra täcket över huvet nu.

Ses imorn!

Kram
YazIMG_5782.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *