Hårborttagning (varning för äcklig bild)

I dag gjorde jag min andra behandling hos Victusclinic med Cellox 20 (permanent hårborttaning)… jag bara älskar den maskinen, hela ben tar ca 20-25 min. Utöver benen gör jag under armarna och även stortårna 🙂 hahahaha!

Två veckor innan behandlingarna så slutar jag att raka mina ben, på så sett kan ni se hur det försvinner mer och mer och hur resultatet blir 🙂 Ber om ursäkt för denna äckliga! Hur som så ser man tydligt att jag bara efter en behandling har fläckar med hår, dvs att det redan nu är reducerat 🙂

Linda som behandlar mig är fantastiskt duktig… hon börjar måla mina ben i zoner, sen får man gel på för att sen sätt igång. Ni hittar all information här Cellox 20 🙂 som dessutom gör så mycket mer än permanent hårborttagning.

Helt smärtfritt och super effektivt både i tid för mig som kund och för kliniken som tagit in maskinen!

Passar som sagt på att ta tåna oxå 🙂

 

Victusclinic har förutom Cellox 20 även Omorphia och Fraxium som jag oxå skulle vilja prova 🙂

Resterande dag har bestått av att jobba, vi har så sjukt mycket att göra nu på EM Event, JÄTTE KUL!! I morgon ett nytt möte med en ev uppdragsgivare 🙂 Håll tummarna!

//Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *