Premiäröppning av Vendelas Bistro!

I går var det som sagt premiäröppning av Vendelas Bistro på Sveavägen och jag var inbjuden av Finest. 250 personer hade osat ja och väntelistan var lång, även till efterfesten.

Jag gick med Yasmina, Amad, Nayomi, Boel och Eva-Lena. Vi kom dit strax efter 19 och det var knökfullt redan då 🙂

En av de absolut bästa kvällarna, inte nog med att jag fick umgås med bästa Yasmina som alltid är kärlek i hjärtat och tankning av energi, så var det massor med härliga människor som jag fick träffa igen. Några träffade jag kvällen innan på event och vissa har jag inte träffat på flera månader… hur som, ALLTID KUL 🙂 Även det välorganiserade eventet med kunnig personal, trevliga människor i baren och super god mat bidrog såklart!

Det bjöds på generöst med dryck, champagne när man kom sen stod det vin serverat på baren hela kvällen. Och ville man ha någon drink gick det givetvis att beställa i baren. All personal var supertrevlig och jag förstår att de var pressat när det var så mycket folk men tycker de skötte det exemplariskt!

Det bjöds det på god mat, det var ett stort uppdukat buffebord med massa smaskens 🙂 Min favorit var en lilla skålen till höger nere, typ pure med bacon och kött och även skedarna med rödbeta och någon gucca på 🙂

Vi hängde mest vid ett bord och dansa och skrattade hela kvällen, Nayomi var i sitt esse och charmade såklart alla. Även hon dansade som om det inte var någon morgondag, så härligt att se en så energifull liten flicka 🙂

När jag stod i baren och skulle beställa drinkar till mig, Yaz och Amad kände jag att någon tittade på mig, vände mig om och där stod fina fotograf Julia som tog kort… resultatet är kortet på mig till höger. Jag tycker den blev fin, helt i farten, ingen pose utan spontant:)

 

Jag busar med fina Nayomi <3

Älskling, vad händer här? Hahahahahaha, älskar ditt skratt!!

 

Lånade bilderna från Finest då min telefon fortfarande är full, ska tömma den i kväll så jag kan ta egna igen. Tycker bara det är så tråkigt att lägga över dom i datorn, tänk om man vill visa någon 🙂 hahaha! För att se hela bildgalleriet (två stycken), titta här och här 😉

Tusen tack Vendelas Bistro, jag kommer absolut komma tillbaka… och jag ska varmt rekommendera detta till vänner och bekanta.

Tack Finest för ett välorganiserat event och att jag fick komma och ta del av det!

Tack min finest familj för att ni är så härliga, lika kul varje gång att träffa er!

Tack Yaz, Amad, Nayomi, Boel och Eva- Lena för härligt sällskap!

Oven and out,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *