Pantertanterna gör comeback på Stureplan!

Det är 4 och det är ganska roliga! Jag minns inte vems idé det var att kalla oss för ”panterTANTER” men vi låter det vara. Det namnet hänger med oss och vem som är vem minns jag inte, alla tanter lika fula haha!

Hittade ett gammalt inlägg från 2012 som jag skrivit om oss, ganska kul, fick ändra lite då det va 2 år sen! Men vi är oss lika och Ikväll gör vi comeback på stureplan, fast nu blir det middag och bubbel och tidigt hem. Eller? 

Yeah tjejer see u later!

Strax ska jag på ett hemligt möte, hysch pysch hihi 🙂

Yaz

 

Inlägget:

 

Anki!
Hon är ju faktist äldst av oss i ålder, men yngst av oss i sinnet och har mest erfarenhet! Hon har en son på 18 år-ich och festar som en riktig Z på Stureplans hetaste klubbar!
Hemma hos Anki är det ordning och reda upp till fingerspetsarna!
I Ankis garderob hittar vi mycket rosa, bling bling och fusk päls!

Så har vi Neda, aka fru Backman då hon är gift med kändis, Fredrik Backman, som de flesta känner till, om inte så är det dax! Neda är dendär lilla farliga som vi skulle kunna jämföra med Lucy Liu från Charlies Angels, fast inte asiat. Snabb och farlig när det väl kommer till att försvara sitt revir! I Nedas handväska hittar vi läppstift, mascara och rouge från de bästa märkena, och såklart lite nappar och lego som barnen stoppat ner.

Och den petiga Anna som lever och lär efter en livsplan i excel, äter såklart GI mat och är super sexig i 9:nde månaden lixåm. Ja, hon är dendär tjejen som man ger onda blicken till om man inte känner henne. Annars står man med öppen käft och stora ögon när hon tänder ciggen och dricker bubbel utan att se full och odräglig ut kl 3 på natten.
Gärdet, Djurgården och en fika på Strandbryggan är hennes grej!

Well last but not least har vi då mig, också mamma, fru och allt det som hör till ett ganska normalt svensson liv? Oreda i huvet, kaos i garderoben och till ytan ganska förvirrad men ändå fokuserad. Jag blottar mitt liv på bloggen, lever för dagen och oroar mig för all framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *