Alternativ för sockersug :)

I kväll efter mina klasser skulle jag mött upp Yasmina och hennes kollegor men känner mig för seg så stannar hemma i dag… ganska skönt faktiskt!

Jag har ju sockerfritt november och jag är nästan helt av med sötsuget men kände att i dag skulle jag unna mig… men nyttigt! När jag fyllde år hade Jenny bakat en jätte god typ kladdkaka med lite nötter i, det visade sig vara en väldigt nyttig en och den var verkligen SUPERGOD! Helt gluten och laktosfri samt inget socker alls… nu tänker ni, hur kan den vara god? Jo för att det är ett Paleo recept och man använder sig av naturens egna sötma, honung exempelvis. Jag kör med raw agava honung… sen är det kokos i vilket oxå är sött 🙂

Super lätt att göra och jag ser fram emot om 2 timmar när den stått i kylen en stund…. då är den som godast!

Perfekt till lördagsmyset men om man vill vara nyttigare…

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *