Ninetone AW på Cafet :)

I går var EM Event inbjudna av vår samarbetspartner ISPY till Ninetones AW på Cafe Opera. Vi hade även 8 extra platser så bjöd med oss några bloggare 🙂 Nya och även etablerade artister skulle uppträda och det var en kväll med mycket musik och skratt.

Kom dit i ilfart efter min klass och vi mötes upp utanför.

Det bjöds på snittar och öl.

Emma och Jag 🙂

 

Vi minglade runt och jag har fått många nya i mitt kontaktnät, det bästa när man vill ha ett bredare kontaktnät är att gå ut och mingla… bara sprida visitkort överallt 😉

Här är Julia, Peter och Emma                                      Yas, jag och Emma

Vi hängde såklart med delar av Ispy 🙂

 

Svin många härliga artister och blev lite extra glad när Velvet gick upp och rev av hennes nya låt, som jag rekommenderade förra veckan. Till sin hjälp hade hon 4 as coola dansare. Hon är verkligen ett proffs. Filmade en snutt och ska lägga upp den i ett senare inlägg 🙂

På andra plats var mini Ace of Base som såklart kallar sig A-Base…. lite A- Teen inspirerade tro? Hur som var de jätte duktiga, att de bara var mellan 15- 17 år var svårt att tro, de var proffs 🙂

Efteråt var vi bjudna av Finest som hade bord inne på Cafet så vi gick dit och jag blev såååå glad att Jocke var där, så kul att träffa honom igen. Jag skrattar konstant när jag är med honom…

 

Suuuuper trevlig kväll och jag tackar både Ispy, Ninetone, finest och mina vänner för en grym kväll <3

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *