faller i frittfall

Det måste varit flera år sen jag drömt, och speciellt så sjuka drömmar som nu där jag vaknar av att känna på min puls eftersom jag är osäker på om jag lever på riktigt. Sinnesjuka drömmar. Madrömmar och där jag vaknar i luften, det hör till att jag är extremt höjdrädd och sen faller jag i frittfall och ska hitta mina vingar som jag har i min handväska, hinna sätta på mig dom innan marken syns, men jag kan inte läsa instruktionerna eftersom det står på typ kinesiska, så jag får panik i luften och försöker fatta hur man gör….ja ni hör det är ju helt sjukt. Inte konstigt att jag är helt slut när klockan ringer, har ju varit ganska aktiv i min sömn. 

Drömtydaren säger:

Du tycker dig ha gått en lång, slingrig väg och står plötsligt framför en gapande avgrund. Du grips av oemotståndlig lust att kasta dig ner men känner samtidigt svindel. Det kan tydas så att du bör rannsaka ditt inre, nå ”botten” av dig själv för att försöka komma till klarhet med hur du vill utforma ditt liv. Drömmer du att du faller ner i avgrunden kan du erfara en sådan skräck att du vaknar.

Ja man kan ju tro på vadsom men jag hoppas inte på fler drömmar om höga höjder. jag vill bara hitta tillbaka.

yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *