Tips till nyårsfesten eller andra fester :)

Tiden går så himla fort och snart är det nyår…. ska du eller vet du någon som ska anordna en fest så har jag tips på det absolut bästa verkyget. TICKVILL!

Alla har vi någon gång gjort en fest där alla ska betala sin egen del och man måste hålla koll på kontot vilka som betalt och inte… nu behövs det inte 🙂
Regga ett konto (de e gratis)www.tickville.com och skapa din fest/event sida för att sen skicka inbjudan. När de sen anmäler sig så måste de betala via tickville och sen får de en bekräftelse på telefon i form av en kod som du som arrangör sen bara läser av med din telefon. Som arrangör måste man då ha laddat ner deras app.

Tickville tar en liten procent på summan som biljetten kostar vilket är sååå värt det. Och de bästa är att du kan plocka hem listor från exempelvis Facebook om du skapat eventet där… 🙂 Har du ett gratis event så kostar det såklart ingenting…
Slipp all manuell osa hantering, här finns allt under samma verktyg, awesome tycker jag!!!

Sen finns det såklart tre olika nivåer beroende på om du gör många fester/event. I den dyraste kommer du åt mera funktioner och mera eventmallar osv….

Detta kommer vi använda på alla event som EM Event gör, men den passar lika bra till privat användning 🙂

Vad tror ni om detta? Skulle ni kunna tänka er att använda den? Hit me nu läsare…

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *