Sunday = workday :)

Börjar söndagen med att sätta mig framför dator och jobba, kollade jobbmejlen och hade hoppats på roliga osa svar men tyvärr inte :/

På Onsdag har vi på EM Event fått exklusiva biljetter till en super kul sak (berättar mer efter onsdag) och vi får bjuda med oss 8 personer till. Så nu får jag sätta mig och bjuda in flera, men det är kul 🙂

Skulle mött upp Jessica för lunch men får hoppa det då jag måste få klart detta…. eftermiddagen är som vanligt bokad med klasser. 15-18:45 kör jag klass. Det är en jätte rolig vecka som är på ingång, indjudan för vårt ena event ska ut, massor med klasser, planera Christmas Boot Camp, 2 event, middag med härliga brudar och såklart hoppas vi att få återkoppling på de offerter vi har ute 🙂

 

Som sagt, SUNDAY = WORKDAY

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *