Stuck in a condom?

Hahahaha, ibland tror jag det är som det står här nere… jag skulle inte bli förvånad iaf!

Jag minns ett ögonblick från när jag är typ 5-6 år.. vi bodde på Backlura i Nynäshamn, ett riktigt sunkigt område redan då och är fortfarande. Jag satt med min vän Pia och filosoferade på ett berg som vi hade bakom huset… Pia var ett år äldre än mig och sååååå mycket äldre (enligt henne själv iaf) och Pia sa att hon skulle gifta sig och ha 2 barn… sen tittade hon på mig och jag sa: Jag kommer aldrig gifta mig eller få några barn…. Hon tittade konstigt på mig och sa, de e klart du kommer.

Det märkliga är ju att Pia i dag har två barn, osäker på om hon är gift dock då jag inte har någon kontakt med henne. Men på mig stämmer det… visste man redan då? eller har hjärnan själv styrt en till det beslutet som man vid 6 års ålder tog?

Maybe the love of my life got stuck in a condom!

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *