Bästa träningspeppen!!

God morgon vänner!

Jag kör ju 7 klasser i veckan, fasta klasser…. då räknar jag inte eventklasserna på lördagarna 🙂 Det är ganska mycket och det ska göras uppvärmningar, styrka och stretch utöver grymma spellistor att ha när vi hänger på stången, hahahaha!

För att jag ska känna pepp och ta i, både när jag tränar och när jag instruerar så måste jag ha BRA MUSIK! Det är för mig väldigt avgörande hur passet är. Jag kan till och med gå ifrån en klass om jag tycker att musiken är dålig och låg.. HÖG musik och BRA musik är a och o för mig för att hitta träningspeppen 🙂


Jag har jämt musik på, hemma på datorn eller i lurarna på telefonen… detta resulterar i att jag lätt också tröttnar på låtar och ständigt letar ny och skön musik.

I dag ramlade jag över en låt med Velvet på spotify när jag satt och sökte… japp ni läser rätt. Shes back 🙂 Jag var inget Velvet fan förut men denna låt har ett nytt sound och jag gillar den. Denna kommer jag nog lägga in i min uppvärmning inom kort… Låten heter ENEMY och ni hittar länk till den här. In och lyssna vettja, tror ni kommer bli överraskad!

Nu ska jag fånga denna lördag,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *