Ooooops she did it again ;)

Jag är obsessed av nytt fint smink (förlåt att jag blandar svenska och engelska) och jag byter successivt ut allt mitt smink mot att bara ha Make up store. Varför? jo för jag vet att det är bra smink, de är rätt pigmenterat och personalen är kunniga och proffsiga.

Jag brukar gå till Norrlandsgatan, de är grymma där 🙂

I går blev det två ögonskuggor, en rouge, ett läppstift, en läppenna och en ögonpenna.

Jag är ganska blek just nu, som kanske de flesta som bor i Sverige och då tycker jag att en ljus, beigerouge är snyggt. Denna heter Sand och det är den runda burken neders.

Ögonskuggorna är en Vanilla och en som heter Sophisticated, naturliga, nude färger. Just dessa är högpigmenterade vilket ger ett intensivt resultat även om de är i bas färger.

Ögonpennan tog jag i färgen Chocolate Cheesecake… hallå??? hör ni namnet? denna bara måste man ju ha 😉 hahaha.

Jag är inte mycket för läppstift egentligen men har på senare tid testat och gillar det mer och mer, därför så tänkte jag att jag testar ett till… detta heter Pretty och även den tog jag i en ganska naturlig färg. Det är även halvmatt.

Innan man plaserar läppstift så ska man (enligt mig iaf) ha en läppenna, jag tog färgen Nude. Läppennan ramar in läpparna och om du placerar den på hela läpparna så håller läppstiftet bättre 🙂 

 

Oj vad snygg jag kommer bli nu 🙂

Puss på er,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *