PAUS!!!

Dagen i ära, har precis avslutat ett pass på leklandet med kidzen. Så fort vi kom in så lämnades jag ensam med dem 2, Amad va tvungen att fixa en grej o åkte iväg. Jag hann inte ens klä av Nayomi förrän Destiny va borta. Leta leta och stod som en idiot med alla kläder och försökte urskilja mina ungar från alla andra tusen! Sen fick jag hjärtinfarkt!!!! Destiny hade klättrar högst upp på en 90-lutad rutchkana och jag har för första gången i mitt liv fått handsvett av ren panikångest! (Bilden) Jag fick riktig hjärtklappning och det blev typ tunnelseende, trodde jag höll på att svimma! Jag vinkade ner henne snabbt och skaka på huvet som aldrig förr. Som tur är vågade hon inte åka ner, så det va ju tur det annars hade jag tuppat av!
Alltså vilken hemsk upplevelse! Fy 17 för den rutschkanan! Jag kunde inte ens kolla på när andra åkte nerför den…höjdrädd? A! Slutet gott o allt gott….

Försökte tömma dem på lite energi, det är ju som kameler! De sparar på energin och bunkrar upp det, så även efter 2 timmars lekland kan det fortfarande vilja göra massor. Jisses…ge mig lite!

Nu en välbehövlig paus på hotellet med kaffe och alvedon. Snart lunch och göra bystaden, sen vila på rummet så man orkar inatt.

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *