WOW, vilken dag <3

VILKEN DAG!!! är helt överväldigad och känner bara kärlek i kroppen, till alla er som på något sätt grattat mig 🙂 Fått ton av meddelanden på FB, sms, mejl och telefonsamtal… snacka om egoboost 😉

I morse när jag vaknade hade jag ett dussin sms på min mobil, självklart var Emma först 🙂 hahahah 00:00 har hon lyckats, sötrumpa!! Inte nog med de så har hon skrivit ett fantastiskt fint inlägg på sin blogg om mig, det kan ni läsa här. Som om detta inte vore nog… fick även skönsång av henne, och ni som känner henne vet vad de betyder… dock älskar jag att hon mitt på tunnelbanan ställer upp för sin vän och kollega och bjuder på sig 😉

Gjort massa ärenden hela dagen som vilken dag som helst, det är ju inte så jätte speciellt att fylla år.. inte 33 iaf… däremot min 30 års fest 🙂 Maj gådd… de var fest 😉

Hade klass som vanligt på onsdagar sen åkte jag till Trattorian för att möta upp dess pumor… Lena och Monica! Tyvärr var Hanna sjuk men vi gottade i godis iaf… Chark till förrätt och en fantastisk ravioli till huvudrätt… skvaller, skratt och mys, som vanligt när vi ses <3

De hade köpt en fin present till mig, doft från Rituals. Rituals är ju en favorit butik för mig och jag bara älskar deras produkter. Deras handskrub och handkräm är en dröm för alla, speciellt vi med pole slitna händer 😉 Har flera dofter från dem men just denna hade jag inte så kul att prova någon annan 🙂

Efter en super trevlig kväll kom jag hem och på dörren hänger ett blombud. Världens finast höstbukett från fantastiska Staffan! Så oväntat och jag blev verkligen sååå glad, dessutom är det så fint med färg och levande blommor på höstens annars kanske trista dag…

Visste ni att detta år är första som jag kommer ihåg då det INTE snöar?? Det snöar alltid på min födelsedag 🙂 konstigt!

I morgon väntar en intensiv men väldigt rolig dag, klass, återbesök hos Kliniken jag var på förra veckan, behandling hos naprapaten och sen på kvällen ska jag och Emma hinna med TVÅ event.. mer om detta i morgon.

Nu tackar jag för en fantastisk dag och sjunker in i john blunds värld,
Sov sött,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *