Vilken kickstart denna morgon!

Vaknade innan klockan ringde och kände mig relativt pigg! Otroligt…stan är ju helt dö så tidigt, men det har sin charm, jag älskar ju Sthlm såhär tidigt! Hötorget, inga försäljare det råder total tystnad…

Frukost nr 1 bestod av BCAA och en förbränningstablett, 4 skivor kalkon, en liten kaffe. 

Körde 10 min crosstrainer, 10 min jogging, samma upplägg som igår som jag gör enligt bild. 123, 123, 2 x 15 repetioner, samma med 4,5,6….7,8,9…

Basta efteråt och stretcha i värmen. Sprang till jobbet och köpte kaffe o bulle till en tiggare som blev såååå glad 🙂 det sitter ute i kylan, burrr lixåm!

Frukost nr2…granola, lättfil, 2 äggvitor och nu kaffe på det. 

Nu är det musik på för fulla muggar, jobb till sent ikväll. Så ser min vardag ut just nu.

Ska även hinna vara en duktig mamma, så ikväll blir det hemmahäng för Nayomi fast vi ska jobba 🙂 Det trista är att jag går in i högsäsong på jobbet och hinner knappt med roliga event eller min musik. Det får bli min belöning så snart hetsen lagt sig.


En selfie kl 06.45…ser sminkad ut men det är jag inte, det är Boels kreation av fransar som ger mig färg o form 🙂

Puss
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *