Tjusningen med träning!

I dag när jag legat hemma hela dagen så har jag tänkt mycket på träning och vad den tillför mig. Jag älskar att känna mig i fysisk bra form, då mår jag bra psykiskt. Jag gillar att känna mig stark och smidig 🙂 Sover och äter som en prinsessa när jag tränar.

Tänkte tillbaka på när jag började med Pole Dance, jag kämpade och hade det ganska tufft, så tufft att jag var påväg att sluta… kände mig som en stor klumpig kossa och mera oglasiös tjej fick man leta efter. Mitt dröm trix var just denna jag visar på bilden, en shouldermount. Den kanske inte ser mycket ut för världen men det är ett jätte svårt och framför allt tungt trix.

Efter ca 1 år klev jag upp och började instruera och i dag hjälper jag just mina elever med deras trix de vill sätta. Att se de kämpa, ha motivation att fortsätta trotts att det säger ”det är omöjligt” som snabbt, snabbare än man tror motbevisar deras ”det är omöjligt” och de kommer upp. Den gläde jag ser i deras ansikten ger mig så mycket.

Och just den glädjen kände jag första gången jag kom upp i detta trix, det är den absolut bästa träningsminnet jag har <3

I måndags var nog mitt tråkigaste minne, när jag fick en sträckning i hamstring… Jag hann under kvällen när jag kom hem få massa olika hjärnspöken. Jag googlade och såg att det kunde ta upp till 3 år innan de blev bra!!!! TRE ÅR???? min liv och de ända jag brinner ordentligt för är över 🙁

I går fick jag bättre nyheter och jag kommer snart vara på banan 🙂

Har googlat runt lite och kollat lite skydd som kanske kan vara bra att ha i början, hittade denna sida HÄR och dom har verkligen allt man som idrottare kan behöva ha ibland 🙂

Ska nog införskaffa mig ett lårskydd 🙂

Kram banan,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *