Multitaskar :)

Jag gör femtioåtta grejer samtidigt just nu 🙂 Jag gör TVÅ nya uppvärmningar till Pole kursstart som är i dag, samtidigt så dricker jag kaffe, lagar lunch, packar 5 goodiebags som vi ska ge ut på EM Events Facebook sida 🙂 Den bara rasar i fart, i går hade vi över hundra nya gilla-markeringar och då belönar vi självklart våra gillare 😉 Har ni inte gillat den så gör det här, man vet aldrig vad vi lottar ut!

Inte nog med det så sitter jag och startar upp en ny sida som är EM Events nya projekt inom social media, vi har fått ett kontrakt och ska sköta alla kommunikation via Facebook åt vår kund 🙂 Har Emma på chatten då vi såklart gör detta tillsammans OCH jag bloggar…. snacka om Multitask!

 

Jag gillar att ha många bollar i luften, tyvärr har jag en galen huvudvärk i dag så det går lite långsammare än det borde… hahaha….

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *