Presentjakt!

Jag älskar att köpa presenter till andra, att se någon glad värmer mera än att få något själv. Däremot har jag sjukt mycket ångest varje gång jag ska handla presenter…. jag vill alltid hitta den perfekta presenten 🙂

Denna gång har fina Peter fyllt år, så i går var vi ute och åt bara han och jag. Vi båda var galet sugna på tapas så jag ringde runt till lite ställen som de tyvärr var fullt på så vi hamnade på Caliente 🙂 Jag tycker att det är helt okej där… prisvärt och god mat. Servicen är sådär, men men… Vi hade super mys ändå, som vanligt med Peter <3

Vi skåla med Sangria och han fick sina två presenter, vad de var säger jag inte… men jag tror han blev väldigt glad iaf.

Vi beställde in massa god mat men vi var ganska duktiga på att ta lite nyttigare, de ända som var lite onyttigt var calamaresen, men man MÅSTE ju bara ta calamares när man äter tapas :p

Kom hem i bra tid och vi drack inte mycket så i dag är jag pigg som en nötkärna 🙂 Ska iväg och köra en klass sen tänkte jag försöka orka träna själv. Har slarvat med det denna vecka då jag haft så många klasser…. I eftermiddag ska jag bara vara hemma, ska tvätta och sen göra klart mina två nya uppvärmningar inför kursstart i morgon…. ja ja… jag är alltid ute i sista sekund 😉

Trevlig söndag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *