Tar officiellt farväl :(

Full fart som vanligt på fröken Marie 🙂 Från att jag slog upp ögonen så är det hundratio som gäller….

Började med att rensa källaren och styra upp där nere, allt för att göra plats för vad som komma skall 🙁 Jag slängde två stora kartonger med skit. Kom upp, rensa här i lägenheten, packa ihop alla sommarskor och jackor..

Sen var det bara dags att ta tag i balkongen, jag har i dag tagit ett officiellt farväl av sommaren, packade ihop alla möbler och golvet, bara presseningen som ska på nu. Slängde alla blommor som vissnat sen flera månader tillbaka. Så ska ner i källaren igen för att slänga in alla dynor och hämta presseningen….

Efter det packade jag goodiebags, 4 st.. vi ska ha dessa på fredag på mässan och lotta ut. Ska även packa 4 till till  tävlingen på EM Events facebooksida som ni hittar här. Gå med vettja så har även ni chans att vinna en lyxig goddiebag 🙂

Strax ska jag laga lunch, sen lite bloggjobb. Ska till studion och fika med Jenny, sen direkt efter ha klass… avslutar kvällen med Emma och event på Björn Axen… kommer stupa i säng 😉

Later,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *