Utsidan räknas, insidan avgör ;)

Jag fattar inte vart alla år, månader och dagar tar vägen.. jag fyller…. ehhh…. 33?? TRETTIOTRE?? Vad hände? Jag hade en helt annan plan för hur mitt liv skulle se ut nu.. men livet för en dit man ska. Jag ångrar ingenting jag gjort… bara att jag inte gjort det tidigare 🙂

Jag har ju önskat mig en dator (vet inte vem som över huvud taget skulle köpa en till mig men man kan drömma) hahaha

Till den behöver jag ju då såklart ett skydd… utsidan räknas, men insidan avgör;)

En annan sak jag verkligen skulle behöva är en liten plånbok.. har ju en fantastisk från Micheal Kors men jag skulle vilja ha en modell mindre till de kvällar man har en lite väska. Tyckte denna från Marc Jacobs var super snygg 🙂

 

Nu är det bara 15 dagar kvar sen är jag dubbel 3a 🙂

Ha en fin tisdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *