Mot måndag, med nya mål!

Köpte lite nya spännande matprodukter, tänkte se om min mage mår bättre utan laktos. Ska även dricka mer juice på morgonen när mitt blodsocker ligger på botten. Välja bort röd kött denna veckan helt, och satsa mer på fisk o fågel och vegetariskt 🙂

Och så köpte jag snabbmat till mig själv. Jag tänkte prova soppor och Viktväktarnas har jag ätit förut, dom är jätte goda! Allt för att undvika skräpmat när jag inte orkar laga mat eller hinner…kalorinivån på dessa ligger bara på 200-287 per portion, väldigt lite.

Så nya mål med maten och även med träningen. Saknar min fasta rumpa, den är lite slapp nu haha!

Och imorgon tar jag och fixar en grej som jag undvikit ett tag…usch…bara att få det gjort…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *