Tvivelaktiga beslut!

I bland undrar jag om jag har någon diagos, något som kan få mig att förstå mina egna tankar ibland… den senaste tiden (veckan som varit) har jag funderat en hel del. Jag har tagit distans från mig själv, försökt se på mig själv mera utifrån.

Gör jag det jag vill göra? Ska jag sattsa på något annat? Jag är tveksam till allt… Kan jag lita på mina egna beslut?


Den här veckan som kommer känns som en viktig vecka, som om saker kommer blossa upp, tas upp till ytan och få en klarhet.
Jag har några viktiga möten som handlar om min framtid… ska jag? ska jag inte? vad vill JAG?

Ska samla ihop alla mina tankar och bara vara i dag…. skulle ha träffat Jenny för brunch men hon mådde inte så bra i dag *fniss*, hon hade premiär av Evita i går så tror nog att det blev en liten fest efter 😉 Ska träffa upp en vän i eftermiddag för fika och prata av mig lite….

Lovar att blogga om alla event jag varit på och goodie bagsen, men väntar inte lite foton från vänner först <3

Love,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *