Älskar välgörenhet!

I dag på pressvisningen av Innocent så berättade grundaren från London att en liten slant (minns inte hur mycket) av varje flaska som säljs går till olika ändamål. Just denna kampanj som visas på skärmen var volontärer som stickade mössor och då gick pengen till äldreboendet.

Jag gillar det, jag kommer absolut stödja detta och handla denna 🙂

Efter presentationen fick vi chans att göra vår egna juice eller smoothie 🙂 Sååååå kul….

Vi fick utrusning…

Massor med råvaror…. jag valde att gå på ananas, mango, passion…. jag älskar ju de smakerna så det var ett självklart val för mig när vi blev informerade om att ha en strategi i både färg och koncistens…

Vi hade endast 10 minuter på oss, och det kändes lite som en tävling (fast de inte alls var det) Bloggpappan Alex hade ett jäkla tempo så tror vi andra blev lite tävlingsinriktade av honom..

Jag blev super nöjd med min, kallade den Marie´s heaven smoothie… även om jag tycker att koncistensen vart mera en juice 🙂 Hahahaha… hur som ska de bli gott att ta den till frukost i morgon!
Ett jätte roligt inslag på ett event 🙂

I kväll blir det utgång… vid kvart i nio ska jag hem till Yaz och ta ett glas vin sen blir det partyyyyyy… ska ta det lugnt… eller försöka iaf 😉

Lite lånade bilder från Finest.se

Må fint,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *