Ett kärleksbrev :)

Wow vad det värmer att få ett sånt fint brev med massa gulliga ord!

Tackar! Jag blev jätte glad nu 🙂

Ska själv komma ihåg att vara lite extra gullig ibland för mina vänner. Det räcker oftast med något litet, att man bara får höra att håret är fint idag, att man ger ett extra leende till någon, skickar en puss smiley eller bara säger ”hej, du ser fin ut idag”. Utan att det behöver vara mer än en liten gnutta kärlek till någon man bryr sig om. Det gör så mycket det där lilla extra….men det ska såklart vara ärligt och komma från hjärtat, inget ytligt Hollywood snack, bara ren kärlek utan baktanke. 

Men blir man kanske misstolkad då som att vara kär eller flörta? Hmmm det är ju upp till mottagaren att avgöra 🙂

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *