De bästa @ MrFrench

I dag blev jag och mina bloggkollegor inbjudna till MrFrench på lite brunch och Champagne 🙂

Kl 14 möttes alla upp och började med ett glas Champagne, tyvärr missade jag de då jag i 50 min väntade på  H*R TAXIN. Att tilläggas bör att det INTE var Uber, tyvärr fanns de inga bilar så fick åka med skit Kurir…. nog om de! Tar de i ett annat inlägg…

Hur som, när jag kom var det dax för drinken, en cava drink med bland annat mynta i…. sååå god 🙂
Några kollegor minglar 🙂

Både bartendern samt han som äger stället (Pontus tror jag han hette) var väldigt duktiga på att berätta om MrFrench, berättade bakgrunden och att de just byggt om. Jag gillade verkligen inredningen, det var lite Gatsby över det hela…. Man märkte att de var otroligt stolta över restaurangen.


Jelena och jag 🙂

Här har vi bloggbordet för dagen! Jag hamnade såklart med de bästa sällskapet…

Blev väldigt fascinerad över deras bröd… i stället för en tråkig brödkorg kom de in på ett spätt.. och jag ÄLSKAR ju bröd. Detta bröd var hembakat, det ena var en klassisk baugette och den andra ett filbröd.
Jag och min bordsherre, en ny toppbloggare… Hans blogg kommer jag ABSOLUT börja läsa, en härlig kille och man skrattade precis hela tiden. Håll utkik efter honom säger jag bara 😉

Maten vi fick var en köttplatå, det var lamm, nöt och flank.. till det serverades pommes, tomatsallad, ceasarsallad, bea sås och rödvinssky… Rött eller vitt vin efter smak 🙂 Helt galet gott och jag var glad att jag fick just detta innan jag skulle flyga… flygplansmaten vet vi alla är sådär 😉
Min favorit var flanken!
Älskar de små hattarna de har på glasen, i bakgrunden fina Johan 🙂
 
Detta var min första gång på MrFrench, men absolut INTE sista… där kommer jag hänga och äta många gånger till. Har ni vägarna förbi tycker jag absolut att ni ska testa detta ställe, Skeppsbron ligger det vid, Tullhus 2 🙂

En fantastisk dag, synd att jag inte kunde vara med hela tiden… planet väntade ej. Fortfarande besviken att jag inte vann instagramtävlingen… grattis John 🙂

Oj vad klockan blev mycket…

natti natti från Spanien,
Miss M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *