Preppar inför poolpartyt!!!

Hej på dig 🙂

Just nu ligger jag och Nayomi i sängen och tar det lite lugnt. Det är så otroligt varmt och poolen fylls nu av folk från hela Miami. Valde rätt hotell, här händer ALLT! Det är tydligen ett riktigt poolparty på G idag, efter 13 öppnas dörrarna till allmänheten och det kan bli hur stort som helst.

Nu preppar jag med lite chips och vila. Så skönt och kallt på rummet. Älskar just detta hotellrum!

Igår var vi på Lincon Road och tog en shoppingrunda. Det har allt där i form av shopping, mat och nöjen. 

 

Köpte massa fint till Nayomi från Scotch & Soda, allt på 50% rabatt så det blev inte så dyrt 😉 Efter det blev det lekpark på Art Deco området. Lite gungor och klättring innan och efter middagen för Nayomi. Sen sov hon som en stock inatt!

Idag skulle vi utforskat Miami o dragit på en bilrunda men det är så sjukt hett ute så vi väntar till lite senare! 

Bilder från Art Deco områdetImorn ska vi till Orlando! Kollar på boende och alla parker som man vill besöka. Det finns såååå mycket att se, kommer gå under i Orlando, men Disney såklart och deras outlet mall! Sen får vi se vad man hinner och orkar med…

Nu har jag ätit upp halva chipsen. Dags att gå ner till poolen strax! Nayomi är inte taggad, hon vill sova på rummet. Hehe, undrar vem hon fått tröttheten ifrån…Puss o kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *