Positiva packningen till New York!

Checklistan med packning till New York är påbörjad och jag skrattade lite när jag tittade på den 🙂

– Träningstoppar

– Hot pants

– Bikini

– Klänningar

Att allt jag tränar i får plats i en hand är lite små kul 🙂 Inga skor, bara en kort topp och hot pants… detta gör ju att jag får massor med plats över för shopping!! (y)

Surfade runt lite på nätet för att få inspiration till nya träningskläder och det finns sååååå mycket snyggt… ska kolla om jag hittar i NY annars så beställer jag från nätet när jag kommer hem 🙂 Vill ju ha massa snyggt när man har massa nytt att träna på.

Den här gula tycker jag var as snygg, tänk när man är brun!

 

Tyckte kjolen längst ner till vänster var super söt.. tittat på en liknande förut men den var så himla dyr 🙁

Den här toppen är ju to die for…. bad kitty heter märket 😉

 

 

Det är ju inte så att vi har små kläder för att vi tycker att det är kul… utan vi behöver huden, vi sitter fast i den vilket skapar en friktion och därav får man massor med blåmärken i början. De blir bättre efter ett par veckor!

Jag önskade att de uppfann kläder, alltså mere kläder man kunde ha på sig när man kör för det är inte alltid så kul i jan- feb när man är som blekast, nästan genomskinlig att stå där i korta shorts, alla celluiter syns!

I dag har jag hunnit så himla mycket, installerade min nya skrivare i går… klapp på axeln till mig, hatar teknik men de gick på 5 min 🙂 Så i dag har jag printat ut allt, min flygbiljett, visum osv… skickat iväg lite papper som skulle iväg. Tyvärr har jag knappt varit utanför dörren mer än fram och tillbaka till studion 🙂 Tvättat och fixat hemma.

Strax ska jag till stuidon, köra klass sen efter direkt till Emma och fira henne på hennes födelsedag 🙂

Kram

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *