USA – Satt i förhör i 2 timmar!

Passkontroll, kontroll, kontroll, kontrollfreaks, det har bara jäkla massa kontroller i USA. 

Då är det upplevt, att bli tagen och förhörd från topp till tå…så typiskt att det är jag och mitt sällskap som får uppleva nya saker…bara att nicka o se glad ut haha! Så är det när man inte heter svennebanan i efternamn o har rest jorden runt, det misstänker ALLT. Aja inne i landet nu så kan semestern börja!

Tänk om det nekat, shiiiit!

Äntligen framme på hotellet! Klockan är snart 6 svensk tid (24:00 här) och jag har inte sovit en blund på hela resan. Imorgon kommer jag må skit, men nu har jag 30 dagar att komma in i ny rytm, yeah! Det ser lovande ut här alltså!!!

Nu kom ROOMSERVICE! Hamburgare och en iskall Cola. 

Dusch. SOVA!

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *