SKIIIIIIIIT dag!

Uppe 06:30, åkte på möte som för övrigt gick sådär… de viktigaste kunde vi inte gå igenom så känns som vi står och trampar lite.. Emma försov sig och jag var allmänt på piss humör…

Kom hem för 30 min så varit borta PRECIS hela dagen…. suck!

Efter mötet in till studion, körde mitt första housepass, Jenny plågade mig lite 😉 As kul men as svårt… körde klass vilket inte heller gick bra, jag var svag och kände mig kass 🙁

 

 

Lämnade studion halv nio, då sprang jag in på Ica för att hinna handla (i morgon är en till kaos dag) de jag ska ta med på midsommar vilket är snacks och läsk. 4 st 2 liters läsk, 4 chips och 2 kg godis är TUNGT att bära… 

Duscha, åt och sen tjuvade jag en godis…. och somliga straffar gud med desamma… JAG BET AV EN TAND!!! En kindtand……. 🙁 DYRT!! Plus att den river upp min tunga nu och jag har inte tid att gå till tandis de kommande två veckorna….

Ytterligare en tråkig sak har hänt i dag, de ringde från produktionsbolaget… vi kom inte med 🙁 De tyckte jätte mycket om oss och ville ev ha oss i ett annat program så nu får vi vänta lite till!!

I morgon upp tidigt och packa, har inte ens börjat… ska vara borta i tre dagar. Sen lunch med min bror innan jag plockar upp Yaz och Amad och drar till Boels och Anders land 🙂 Ska bli så skönt att komma bort, ska vila hela helgen!

Vad ska ni göra i midsommar?

kram

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *