Hur ålder påverkar vårt handlande!!

I går var jag som jag skrev tidigare ute på Storholmen med Jessica och ”passade” en svensexa. Självklart pratade vi väldigt mycket med dom och en av deras frågor var såklart hur gamla vi var? Alltid lika kul att höra vad de tror.. de trodde Jessica var 22 och jag 25, TJUGOFEM!! Wohoooooo… det kommer jag leva länge på 🙂

Måste bara slänga upp den här bilden, sjukt kul…. det är precis innan vi ska gå och lägga oss, klockan är nog 04:00 typ… Jessica hittade lite utklädningskläder och jag vetti tusan vad jag skulle försöka likna.. men kul hade vi 🙂

Sen fanns det någon där, ute på ön som jag pratade lite mera med.. han var jätte fin, trevlig, artig och väldens gentleman… en sån jag skulle falla för… OM det inte vore för att jag fick veta att han är TJUGOTRE, herreguuuud, tio år yngre.
Det är så fascinerande
hur vi påverkas och tar beslut efter åldern 🙂 Jag lever länge på att ena killen trodde jag var 25 år, och hade inte den andra killen varit 22 hade jag nog hånglat upp honom, ja kanske tom gift mig med honom 😉 hehehehe…

Nu ska jag snart störta i säng, kommer sova som en prinsessa 🙂
Ha en fin söndagskväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *